Arama
Arama Sonuçları
TBMM’de 'Kastamonu' tartışması
TBMM’de bütçe görüşmeleri devam ederken; zaman zaman da gergin anlar yaşanıyor. Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı; ‘Doğan Ünlü ve Murat Demir’e gönderme yaparak, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’na cevap verdi…
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonu İl Müdürü'ne plaket!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçe Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştay'a katılan Kastamonu  Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Özcan Gazioğlu'na Tarım Reformu Genel Müdürü Dr. Osman Yıldız tarafından plaket takdim edildi.
Kastamonu MİEM'i açtık, geçmişi paylaştık 
AK Parti Milletvekili Halil Uluay ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Murat Demir'in Kadıdağı'nda hizmete giren Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi (MİEM) hakkında yaptıkları paylaşım dikkat çekti.
Murat Demir, Belediye Başkanı aday adayı!
Kastamonulu iş adamı, 26. Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, aday adaylığı başvurusunu yaptı.
"Türkiye Yüzyılını yaşatacak öğrenciler yetiştirmemiz önemli"
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü HAsan Gümüş, MTSK Sınav Denetimi kapsamında gittiği Tosya ilçesindeki Bilim Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu. Gümüş açıklamasında; " Bilim Sanat Merkezlerimizin önemi büyük. Sanatta, bilimde Türkiye Yüzyılını yaşatacak öğrenciler yetiştirmemiz önemli" dedi.
İl Müdürü Gümüş'ten Meslek Lisesi vurgusu....
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya İlçesindeki Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni (MTAL) ziyaret etti. İl Müdürü Gümüş açıklamasında, Türkiye Yüzyılını inşaa edecek geleceğin mimarlarını yetiştirme de meslek liselerinin eğitimde büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.
Kastamonu’da hibe destekli seralar kuruluyor
Proje kapsamında 21 çiftçiye toplam 5,25 dekar sera kurulumu yapılacak.
Gümüş'ten yerinde inceleme
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya İlçesinde yapımı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu
"Eğitim faaliyetlerimiz hızla devam ediyor"
İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Tosya ilçesinde yapımı tamamlanan anaokulunda incelemelerde bulundu.
Tosyalı LGS şampiyonları ödüllendirildi
Tosya Kaymakamı Suat Hatam Liselere Giriş Sınavında Türkiye birincisi olan iki öğrenciyi ödüllendirdi.
Başkan Kavaklıgil'e Bartın'dan ziyaret
Bartın Belediye Başkanı ve MHP İl Başkanı, geçtiğimiz Kurban Bayramı öncesinde yüksek bir kattan düşerek yaralanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti.
​ Genç girişimciler sözleşmelerini imzaladı
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde 2023 yılı Genç Girişimci Kurulum Hibesi sözleşmeleri imzalandı.
Kastamonu’da Arıcılar için dev hibe desteği
​Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) Kastamonu İli 2023 yılı bütçesi Değer Zincirinin Gelişmesine Yönelik Bireysel Yatırımların Desteklenmesi Kümelenme Yatırım Ortaklığı (Bireysel Hibeler) kapsamında gerçekleştirilecek olan “Arıcılar İçin Yaşam Konteyneri Alımı" Hibe Sözleşmeleri İl Müdürlüğünde düzenlenen törenle imzalandı.
KDAKP Batı Karadeniz Bölge Toplantısı Sinop'ta yapıldı
​Bakanlığımız Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından uygulanan ve bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından karşılanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında yürütülen proje çalışmalarının yerinde incelenmesi ve 2024 yılı YÇPB'nin hazırlık çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla Sinop İline bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi.
Gelecek kırsalda şekillenecek!
Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Sinop’ta düzenlenen toplantıda; Sinop İl Müdürü olarak görev yapan Tarım ve Orman Eski Kastamonu İl Müdürü Fatih Önlem ile Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu bir araya geldi.
Erdoğan’ın Kastamonu karnesi…
28 Mayıs 2023 seçimleri yaklaşırken; tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da heyecan sürüyor.
‘Teröre destek olanın Allah belasını versin’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, TV366’da yayınlanan “İrfan Salcı ile Seçim Özel” programına katıldı
AK Partili Murat Demir'den AK Partili Halil Uluay'a tepki: "Sabrımı test etmeyin"
AK Parti 26. Dönem Milletvekili Murat Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Hedefinde AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay olan Demir, 'Kimse sabrımı test etmesin' dedi.
AK Partili Murat Demir'den AK Partili isme eleştiri "Sabrımı test etmeyin"
AK Parti 26. Dönem Milletvekili Murat Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
Demir: "Helali hoş olsun"
Murat Demir'den ilk açıklama.
İşte AK Parti’nin Kastamonu listesi! Kimse beklemiyordu!
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Kastamonu listesi belli oldu. Meraklı bekleyiş sona erdi ve Kastamonu'dan AK Parti Milletvekili sıralaması açıklandı.
Kastamonu listesi Erdoğan’ın önünde; kimin ismi ön plana çıkıyor?
14 Mayıs 2023 seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti, aday belirleme aşamalarında son düzlüğe gelirken; Kastamonu’da da heyecanlı bekleyiş sürüyor
Murat Demir, başvurusunu yaptı
AK Parti 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir, aday adaylığı başvurusunu yaptı
Kastamonu’nun geleceği konuşuldu
Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Cide Fakaz Çayı ıslah edilecek
Cide ilçesinde İlyasbey-Baltacı köylerini birbirine bağlayan Fakaz Çayının ıslah projesi, ek yatırım programına alındı.
Tosya TSO’dan örnek davranış
Tosya ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla okullara ulaştırılan 100 bin TL değerindeki alışveriş çekleri, öğrencilere dağıtıldı.